Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 53047

Ingredience

2 polévková lžíce Dýňová semínka
150 g Houby čerstvé
1 ks Limetka
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Provensálské koření
150 g Pórek
200 g Quinoa
2 polévková lžíce Semínka slunečnicová loupaná
1 špetka Sůl
750 g Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
17% Sacharidy 59 g
23% Tuky 18 g
48% Sodík 959 mg
28% Bílkoviny 16 g

Quinoa se semínky postup přípravy receptu:

1

Na pánev bez oleje vysypeme dýňová i slunečnicová semínka a při střední teplotě je opražíme a dáme stranou. Do pánve dáme máslo a necháme ho rozpustit. Poté na něm orestujeme nadrobno nakrájený pórek, pokrájené houby a prolisovaný česnek. Po cca minutě dáme stranou.

2

Na pánev nasypeme quinou a zalijeme ji vývarem. Přidáme provensálské koření, sůl, pepř, pórkovou směs, zamícháme a pod pokličkou 15 minut podusíme. Na závěr už jen zakápneme limetkovou šťávou, smícháme se semínky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept