Jednoduchý recept

Salsa Tex - Mex

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Salsa Tex - Mex 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53050
Kategorie: Salsy

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř bílý
3 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
500 g Rajčata
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 25 kcal
Kilojoule 105kJ
2% Sacharidy 5 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 39 mg
2% Bílkoviny 1 g

Salsa Tex - Mex postup přípravy receptu:

1

Nejprve oloupeme rajčata, která zbavíme semínek a nadrobno nakrájíme, poté nasekáme očištěný česnek a cibuli najemno. Chilli papričku zbavíme semínek a nasekáme, to samé uděláme s paprikou.

2

V hrnci smícháme připravená rajčata, česnek, cibuli, papriku a chilli papričku. Přidáme vývar, rajčatový protlak a vaříme na mírném ohni, občas nezapomeneme směs důkladně promíchat.

3

Po 15 minutách hrnec odstavíme a do vzniklé salsy přimícháme nasekanou petrželovou nať, sůl, pepř a cukr. Počkáme, až bude mít salsa pokojovou teplotu a vložíme jí do chladničky, zhruba na 15 minut, poté ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept