Jednoduchý recept

Bochánková sekaná

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (100%)
ID receptu: 53076
Kategorie: Sekaná

Ingredience

0,5 kg Hovězí maso mleté
0,5 kg Klobása vepřová
2 kávová lžička Omáčka sójová
100 g Ovesné vločky
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 787 kcal
Kilojoule 3 293kJ
5% Sacharidy 18 g
73% Tuky 55 g
57% Sodík 1 g
92% Bílkoviny 52 g

Bochánková sekaná postup přípravy receptu:

1

Klobásy vymačkáme ze střívek a smícháme je v míse s mletým masem.

2

Ovesné vločky prudce osmahneme na pánvi bez tuku a přimícháme je společně s rozšlehanými vajíčky, worcesterovou a sójovou omáčkou k masové směsi, kterou ještě dochutíme pepřem a solí. Směs rozdělíme na 12 dílů a z každého vytvarujeme bochánek nebo šišku. Ty pak naskládáme na pečicí papír, rozprostřený na plechu, a dáme na 30 minut péct do trouby, předehřáté na 200 stupňů.

Poznámka

Sekanou můžeme podávat teplou, ale chutná i studená a v chladničce vydrží i několik dní. Můžeme ji servírovat se zeleninovými saláty nebo jako náplň do sendvičů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept