Jednoduchý recept

Řeřichová polévka s ředkvičkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 53096

Ingredience

300 g Brambory
20 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
80 g Smetana 16% (pochoutková)
8 g Sůl
1300 ml Voda pitná
150 g Ředkvička
400 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 552kJ
4% Sacharidy 13 g
10% Tuky 8 g
43% Sodík 851 mg
9% Bílkoviny 5 g

Řeřichová polévka s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Řeřichu a nať z ředkviček omyjeme, posekáme najemno, ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka, brambory očistíme a nakrájíme na kostičky. V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme řeřichu s ředkvičkovou natí a smažíme asi 3 minuty. Přidáme brambory, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme zhruba 25 minut doměkka. Polévku rozmixujeme, přimícháme smetanu, nalijeme do talířů a posypeme kolečky ředkviček.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept