Olomoucký hot dog - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Olomoucký hot dog
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 53112 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
30 g | Hořčice |
30 g | Kečup |
4 ks | Rohlíky bílé |
150 g | Tvarůžky olomoucké malé |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 194 kcal
Kilojoule 812kJ
8% Sacharidy 27 g
3% Tuky 2 g
0% Sodík 0 mg
27% Bílkoviny 15 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hořčice, Kečup, Rohlíky bílé, Tvarůžky olomoucké malé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Olomoucký hot dog postup přípravy receptu:
1 | U rohlíků odřízneme vrchní špičky a obrácenou vařečkou vydloubáme do těsta dutinu, do které dáme 1 lžičku hořčice nebo kečupu a vtlačíme na proužky nakrájený tvarůžek. Rozložíme na plech nebo pekáč a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct. |
Rychlovka