Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53115
Kategorie: Burgery, sendviče

Ingredience

60 g Anglická slanina
1 ks Cibule
40 ml Hořčice plnotučná
40 ml Majonéza
5 g Paprika mletá sladká
200 g Tvarůžky olomoucké věnečky
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 379 kcal
Kilojoule 1 585kJ
10% Sacharidy 34 g
23% Tuky 17 g
9% Sodík 175 mg
38% Bílkoviny 21 g

Olomoucký macek postup přípravy receptu:

1

Žemle rozpůlíme, spodní část potřeme hořčicí a obložíme podélně rozkrojeným tvarůžkem tak, abychom zakryli celou plochu žemle a posypeme paprikou. Horní půlku žemle potřeme hořčicí, zakryjeme plátkem slaniny a všechny půlky žemle oblohou nahoru rozložíme na plech a prudce zapečeme pár minut v troubě. Ještě horké potřeme spodní půlky žemlí majonézou, posypeme kolečky cibule a přiklopíme horními půlkami se slaninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept