Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53137
Kategorie: Dipy

Ingredience

100 g Cukr krupice
500 g Jahody zahradní
2 cl Koňak Godet Peardise
1 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Nakládaný zelený pepř
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 842kJ
14% Sacharidy 50 g
1% Tuky 1 g
2% Sodík 48 mg
3% Bílkoviny 2 g

Dip z jahod postup přípravy receptu:

1

Nejdříve omyjeme a lístků zbavíme jahody, které nakrájíme na malé kousky. Smícháme s cukrem a důkladně promačkáme, nakonec přimícháme koriandr, černý pepř a zázvor.

2

Směs přendáme do hrnce a zhruba 2 minuty prohříváme, necháme vychladnout, smícháme s rozdrceným zeleným pepřem a opět krátce prohřejeme.

3

Dip odstavíme a promícháme s koňakem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept