Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 38 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 53165
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
2 polévková lžíce Dolin - Vermouth
50 g Kopřiva
50 g Máslo čerstvé
50 g Pampeliškové listy
4 špetka Pepř černý mletý
50 g Řeřicha
4 špetka Sůl
1 kg Treska skvrnitá
250 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 341 kcal
Kilojoule 1 426kJ
2% Sacharidy 6 g
17% Tuky 13 g
31% Sodík 618 mg
89% Bílkoviny 50 g

Bylinková treska postup přípravy receptu:

1

Tresku omyjeme a osušíme, zakapeme šťávou vymačkanou z jednoho citronu. Osolíme a opepříme.

2

Řeřichu, kopřivy a pampelišku opláchneme a osušíme. Do hrnce vlijeme rybí vývar a přidáme vermut. Zahřejeme.

3

Polovinu z celkového množství bylinek dáme na pařák a na bylinky poskládáme steaky z tresky. Navrch naskládáme zbytek bylinek. Pařák vložíme do hrnce s vývarem. Přiklopíme hrnec poklicí a tresku 18 minut vaříme v páře. Potom vyndáme a do horkého vývaru v hrnci vmícháme nakrájené vychlazené máslo.

4

Tresku rozložíme na talíře a přelijeme omáčkou z vývaru. Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept