Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 53169
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Olej olivový
800 g Pakambala kosočtverečná
4 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 ks Roketa
2 ks Šalotka
4 špetka Sůl
125 ml Víno bílé
500 ml Voda pitná
250 ml Vývar rybí
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,240 kcal
Kilojoule 5 187kJ
46% Sacharidy 167 g
35% Tuky 26 g
23% Sodík 453 mg
135% Bílkoviny 76 g

Pakambala v zelenině postup přípravy receptu:

1

Opláchneme a osušíme pakambalu. Osolíme ji a opepříme.

2

Opláchneme roketu a necháme ji okapat. Ve vroucí vodě spaříme rajčata, oloupeme z nich slupku. Rozpůlíme je a vyloupeme z nich semínka. Dužninu pokrájíme na kostičky.

3

Listy rokety rozložíme na pařák, Pak na ně přidáme kostičky rajčat, nadrobno nasekanou šalotku a nakonec plátky z pakambaly. Zakapeme olejem.

4

Do hrnce vlijeme rybí vývar a přidáme k němu víno. Vložíme dovnitř hrnce pařák s rybou a zeleninou a 8 minut vaříme v páře. Poté vyndáme pařák a rybu naklademe na talíře. Do vývaru přidáme ještě zakysanou smetanu a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Nakonec rybu přelijeme smetanovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept