Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5319
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej stolní
2 ks Ředkvička
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 59 kcal
Kilojoule 248kJ
1% Sacharidy 2 g
6% Tuky 5 g
6% Sodík 122 mg
3% Bílkoviny 2 g

Salát z ředkviček postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

Vložíme je do mísy, zalijeme nálevem, přidáme nadrobno nakrájené vejce a promícháme.

3

4

Nálev: 4 lžíce vody, 2 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy, 2 lžíce oleje, sůl, cukr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept