Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 53197

Ingredience

650 g Bavorská grilovací klobása
4 polévková lžíce Hořčice
4 polévková lžíce Kečup
500 g Listové těsto
4 polévková lžíce Omáčka tatarská
4 polévková lžíce Pepř 4 barev
4 polévková lžíce Sezam - semena
3 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 688 kcal
Kilojoule 2 877kJ
15% Sacharidy 55 g
63% Tuky 48 g
10% Sodík 196 mg
22% Bílkoviny 12 g

Klobásky v županu postup přípravy receptu:

1

Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále na placku silnou asi 3 mm. Rádýlkem z něj nakrájíme 2 cm široké pásky. Malé (krátké) klobásky zešikma obalíme plátky listového těsta. Poklademe je na plech, potřeme rozšlehaným osoleným vejcem. Polovinu klobásek posypeme nahusto sezameme, druhou polovinu posypeme čerstvě pomletým pepřem 4 barev.

2

Klobásky pečeme dozlatova v předehřáté troubě na 200°C přibližně 20 minut. Podáváme je teplé i studené s pikantní hořčicí, tatarskou omáčkou a kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept