Jednoduchý recept

Pikantní rybí opečky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 53200
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kg Filé rybí
Těstíčko
2 špetka Kmín drcený
50 g Lupínky kukuřičné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
140 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej slunečnicový
2 špetka Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
4 polévková lžíce Pepř 4 barev
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 627kJ
8% Sacharidy 31 g
12% Tuky 9 g
8% Sodík 165 mg
156% Bílkoviny 88 g

Pikantní rybí opečky postup přípravy receptu:

1

Rybí filé bez kostí omyjeme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Do misky dáme hladkou mouku, rozdrcené kukuřičné lupínky, čerstvě nahrubo pomletý pepř 4 barev, sladkou a pálivou papriku, kmín a sůl podle chuti. Směs dobře promícháme a obalíme v ní kousky ryby.

2

V pánvi rozpálíme větší množství oleje s máslem, na něm ze všech stran postupně osmažíme kousky filé dozlatova, dokřupava.

3

Podáváme je teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept