Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 53212
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Kmín drcený
3 polévková lžíce Mandle loupané
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 kávová lžička Pepř 4 barev
400 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 637kJ
5% Sacharidy 19 g
55% Tuky 41 g
25% Sodík 499 mg
82% Bílkoviny 46 g

Mandlový pstruh postup přípravy receptu:

1

Oloupané mandle pokrájíme na menší kousky. V teflonové pánvičce si je osmažíme dozlatova, dáme je do misky a promícháme je s čerstvě pomletým pepřem 4 barev. Citrón dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na kolečka a odložíme.

2

Očištěné, omyté a osušené pstruhy osolíme, posypeme drceným kmínem a obalíme ho v hladké mouce. Ve větší pánvi si rozpálíme máslo s olejem a pstruhy osmažíme z každé strany dozlatova. Horké upečené pstruhy vyjmeme, hned je nahusto posypeme mandlemi, ozdobíme kolečky citrónu a podáváme.

Poznámka

Jako přílohu můžeme podávat topinky, vařené nebo pečené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept