Jednoduchý recept

Opékaný pstruh s mandlemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53220

Ingredience

50 g Mandle plátky
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
120 g Máslo čerstvé
4 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
1,2 kg Pstruh
4 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 134kJ
2% Sacharidy 5 g
68% Tuky 51 g
20% Sodík 393 mg
117% Bílkoviny 66 g

Opékaný pstruh s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme pstruhy. Osolíme je, opepříme a obalíme v mouce.

2

Na větší pánvi rozpálíme část másla a vložíme na něj pstruhy. Ztlumíme plamen a opékáme ryby z každé strany 10 minut.

3

Na druhé pánvi mezitím rozehřejeme zbytek másla a na něm osmažíme mandlové lupínky dozlatova.

4

Opečené pstruhy narovnáme na talíře a posypeme opečenými mandlovými lupínky. Zalijeme máslem a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept