Jednoduchý recept

Rýžový chléb s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 53241
Kategorie: Jednohubky, Kanapky, Tapas

Ingredience

60 g Chléb rýžový
20 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
60 g Rajčata
25 g Smetana sójová
6 g Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 184kJ
4% Sacharidy 16 g
25% Tuky 19 g
71% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 14 g

Rýžový chléb s vejci postup přípravy receptu:

1

Vejce a smetanu nalijeme do kovové misky, přidáme máslo, vložíme do horké vodní lázně a za stálého šlehání metlou necháme částečně ztuhnout.

2

Dva krajíčky rýžového chleba opečeme nasucho v topinkovači, poklademe vaječnou směsí, posypeme rajčaty nakrájenými na drobné kostičky, osolíme, opepříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept