Recept

Ančovičková pizza s olivami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 53246

Ingredience

50 g Ančovičky konzervované
150 g Korpus na pizzu
40 g Mozzarella
15 g Olivy černé
6 g Oregano čerstvé
90 ml Protlak rajčatový
130 g Rajčata Cherry
30 g Salám Vysočina

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 399kJ
10% Sacharidy 37 g
21% Tuky 16 g
68% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Ančovičková pizza s olivami postup přípravy receptu:

1

Cherry rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, olivy taktéž rozpůlíme. Ančovičky necháme dobře okapat, poté nahrubo nasekáme. Oregano omyjeme a nakrájíme na drobné kousky. Mozzarellu nakrájíme na plátky.

2

Korpus potřeme rajčatovým protlakem. Na potřený korpus dáme plátky salámu, rajčata, olivy, ančovičky a mozzarellu. Posypeme oreganem a dáme péct do trouby na 15 minut při 230°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept