Slaninové sendviče - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Slaninové sendviče
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 5 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 53251 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
8 plátek | Chléb toastový |
30 ml | Majonéza |
120 g | Rajčata |
30 g | Salát ledový |
30 g | Slanina vepřová |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 46g |
---|---|
Cholesterol | 5,1mg |
Draslík | 280,7mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,3mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Majonéza, Rajčata, Salát ledový, Slanina vepřová mají zadané všechny známé hodnoty.
Slaninové sendviče postup přípravy receptu:
1 | Slaninu pokrájíme na hrubší kousky. Rajčata nakrájíme na plátky. Salát omyjeme, natrháme a necháme okapat. Plátky chleba opražíme na suché, rozpálené pánvi. |
2 | Slaninu osmažíme na pánvi, poté vyjmeme, zbavíme ubrouskem přebytečného tuku. Polovinu plátků chleba potřeme majonézou, naplníme slaninou, rajčaty a salátem. Překryjeme zbylými plátky chleba. |