Enchilada s fazolemi a sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Enchilada s fazolemi a sýrem
Enchilada s fazolemi a sýrem
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 15 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 53274 |
Kategorie: | Zelenina |
Ingredience
60 g | Cibule |
250 g | Fazole bílé sterilované |
30 ml | Olej olivový |
90 g | Paprika zelená |
120 g | Rajčata |
1 špetka | Sůl |
250 g | Sýr Čedar |
8 ks | Tortilla |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 62g |
---|---|
Cholesterol | 65,6mg |
Draslík | 663,4mg |
Vláknina | 21g |
Vitamín A | 961,7mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 23,0mg |
Vitamín E | 1,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Fazole bílé sterilované, Paprika zelená, Rajčata, Sůl, Sýr Čedar, Tortilla mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Enchilada s fazolemi a sýrem postup přípravy receptu:
1 | Cibuli, rajčata a papriku očistíme, omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Sýr nastrouháme. |
2 | Olej rozpálíme na pánvi a osmažíme na něm připravenou cibuli s paprikou, osolíme. Smažíme 3 minuty. Tortilly rozložíme na pracovní desku, potřeme vrstvou smažené cibule a papriky, přidáme krájená rajčata, fazole a 1/2 strouhaného sýru. Zarolujeme a rolky přendáme do zapékací mísy a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme 10 minut při 200°C. |