Recept

Tuňák s pečenou zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 53294
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

15 ml Balsamico ocet
120 g Cibule
30 ml Olej olivový
125 g Olivy černé
90 g Paprika červená
90 g Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
500 g Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
400 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 449kJ
3% Sacharidy 12 g
26% Tuky 19 g
20% Sodík 403 mg
55% Bílkoviny 31 g

Tuňák s pečenou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a pokrájíme na osminy. Papriku zbavíme jadřince a dužinu nakrájíme na nudličky. Cherry rajčata rozkrájíme na poloviny.

2

Cibuli, olivy, cherry rajčata a papriky dáme do zapékací nádoby a pokapeme olejem. Pečeme při 200°C 20 minut. Osolíme a opepříme dle chuti. Upečenou zeleninu rozložíme na talíře, navrch rozdělíme tuňáka. Pokapeme octem a ihned servírujeme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept