Recept

Jehněčí salát s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 53297
Kategorie: Teplé saláty

Ingredience

120 g Cibulka jarní
2 kávová lžička Hořčice
500 g Jehněčí maso
1 kávová lžička Med včelí
1 ks Okurka salátová
90 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Petržel - nať
250 g Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 516 kcal
Kilojoule 2 158kJ
4% Sacharidy 15 g
51% Tuky 38 g
4% Sodík 77 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jehněčí salát s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osolíme a opeříme. Zeleninu omyjeme a pokrájíme na menší kusy, rajčata rozpůlíme.

2

Pánev rozpálíme s 1 lžící oleje a porce masa na něm osmažíme po dobu cca 10 minut. Poté maso z pánve vyjmeme, zabalíme do alobalu a necháme odpočinout. Do salátové mísy dáme všechnu zeleninu. Zbytek oleje smícháme s hořčicí a medem. K zelenině vmícháme kousky pokrájeného masa, zalijeme dresinkem, osolíme a opepříme. Servírujeme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept