Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53357

Ingredience

150 g Ananas
2 polévková lžíce Chutney mangové
50 g Cibulka jarní
1 ks Feferony
1 polévková lžíce Kari koření
16 ks Langusta
2 polévková lžíce Lupínky kokosové
4 polévková lžíce Olej z pšeničných klíčků
2 špetka Pepř černý mletý
2 cl Sherry brandy
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
2 špetka Sůl
6 polévková lžíce Vývar z humrů

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 843kJ
3% Sacharidy 12 g
22% Tuky 16 g
12% Sodík 241 mg
4% Bílkoviny 2 g

Langusty na ananasu postup přípravy receptu:

1

Langusty vyloupeme ze schránky. Ananas opláchneme a pokrájíme na kostičky. Odřízneme kořenovou část a zelenou uvadlou nať z jarních cibulek. Pokrájíme cibulku na kolečka, feferonku omyjeme, posekáme nadrobno.

2

Připravíme wok: vlijeme olej, rozpálíme ho a opečeme na něm langusty, poté je vyjmeme, do woku vložíme pokrájenou cibuli, feferonku a ananas. Přidáme kari koření, opečeme. Vlijeme sherry a humrový vývar, povaříme, osolíme a opepříme. Vložíme do omáčky langusty, promícháme, nakonec přidáme smetanu a promícháme.

3

Hotové langusty posypeme opraženými kokosovými lupínky, které opražíme na suché pánvi.

Poznámka

Servírujeme teplé. K langustám s ananasem se hodí rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept