Jednoduchý recept

Kynuté bedňáčky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 5338

Ingredience

40 g Cukr krupice
20 g Droždí
400 ml Mléko polotučné
300 g Mouka polohrubá
35 g Máslo čerstvé
250 g Náplň tvarohová
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 854kJ
20% Sacharidy 71 g
16% Tuky 12 g
12% Sodík 243 mg
26% Bílkoviny 14 g

Kynuté bedňáčky postup přípravy receptu:

1

Zaděláme těsto z cukru, droždí, mléka, mouky, vejce a soli a necháme v teple vykynout.

2

Tvoříme menší koláčky, plníme je tvarohovou náplní.

3

Na plech vyložený pečícím papírem dáváme koláčky, které pomažeme rozšlehaným vejcem a posypeme drobenkou.

4

Dáme péct do středně vyhřáté trouby asi na 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept