Jednoduchý recept

Hráškovo-mátová polévka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 53385
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

2 stroužek Česnek
60 g Cibule
1 kg Hrášek mražený
10 g Máta
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
650 ml Vývar drůbeží
90 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 461 kcal
Kilojoule 1 929kJ
15% Sacharidy 53 g
12% Tuky 9 g
29% Sodík 587 mg
36% Bílkoviny 20 g

Hráškovo-mátová polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Mátu omyjeme a nasekáme na menší kousky.

2

Olej rozpálíme, přidáme cibuli a česnek a smažíme 3 minuty. Zalijeme vývarem a uvedeme k varu. Přidáme hrášek a mátu a přiklopené vaříme 5 minut.

3

Uvařenou polévku rozmixujeme, osolíme a opepříme. Vrátíme zpět do hrnce, vmícháme smetanu a povaříme ještě 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept