Jednoduchý recept

Carpaccio ze svíčkové s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53387
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

400 g Hovězí svíčková
1 dl Olej olivový extra panenský
50 g Olivy černé
50 g Olivy zelené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 014kJ
1% Sacharidy 2 g
46% Tuky 35 g
41% Sodík 818 mg
56% Bílkoviny 31 g

Carpaccio ze svíčkové s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné cca 1cm. Vložíme do potravinářské fólie a rozklepeme. Plátky musí být velmi tenké, až průhledné.

2

Urovnáme na talíře, zakápneme olivovým olejem, posypeme nadrobno nasekanými olivami a strouhaným parmezánem. Osolíme a opeříme dle chuti a ihned podáváme.

Poznámka

Možno doplnit míchaným salátem nebo rucollou a bílou ciabattou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept