Jednoduchý recept

Hříšné řezy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5340

Ingredience

200 g Cukr krupice
250 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Med včelí
1 l Mléko plnotučné
3 polévková lžíce Mléko polotučné
600 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 hrst Ořechy vlašské
4 ks Pudinkový prášek - vanilkový
1 polévková lžíce Rum
1,5 kávová lžička Soda jedlá
200 g Tuk Hera jedlý
2 ks Vaječný žloutek slepičí
3 ks Vejce slepičí
100 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

69% Kalorie 1,367 kcal
Kilojoule 5 719kJ
57% Sacharidy 205 g
66% Tuky 50 g
22% Sodík 439 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hříšné řezy postup přípravy receptu:

1

Suroviny na těsto - mouku, cukr, vejce, med, mléko a ořechy zpracujeme dohladka.

2

Rozdělíme na 3 stejné díly, do jednoho přidáme kakao.

3

Z dílů vyválíme 3 obdélníky velké jako plech na pečení.

4

Pečeme 10 minut každou placku.

5

Placky necháme do druhého dne odležet.

6

Vanilkové pudinky uvaříme v litru mléka. Hery, žloutky, rum a moučkový cukr utřeme.

7

Smícháme vychladlý pudink s vyšlehaným krémem.

8

Světlou placku potřeme polovinou krému, přiklopíme tmavou a celé opakujeme.

9

Nakonec řezy polijeme čokoládou na vaření a posypeme mletými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept