Jednoduchý recept

Rucolla polévka krémová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53400
Kategorie: Krémové polévky

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rukola
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
800 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 912kJ
3% Sacharidy 11 g
67% Tuky 50 g
35% Sodík 691 mg
9% Bílkoviny 5 g

Rucolla polévka krémová postup přípravy receptu:

1

Syrové brambory očistíme, oškrábeme a pokrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na plátky.

2

V kastrolu rozpálíme olej, vložíme zeleninu a krátce orestujeme. Zalijeme vývarem, ochutíme solí a pepřem. Tento základ necháme zcela rozvařit a po odstavení vmícháme smetanu.

3

Přidáme propláchnutou rucolu a vše promixujeme. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept