Jednoduchý recept

Bramborová polévka krémová

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53402

Ingredience

4 ks Brambory
1 ks Cibule
1 dl Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 l Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 l Vývar drůbeží
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 260kJ
5% Sacharidy 17 g
68% Tuky 51 g
42% Sodík 850 mg
12% Bílkoviny 7 g

Bramborová polévka krémová postup přípravy receptu:

1

Brambory a cibuli očistíme, pokrájíme a na rozpáleném olivovém oleji orestujeme. Zalijeme vývarem, přidáme česnek, ochutíme solí a pepřem a rozvaříme.

2

Poté vše promixujeme a nakonec vmícháme smetanu. Rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Poznámka

Pro zvýraznění chuti můžeme polévku v talíři zakápnout lanýžovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept