Jednoduchý recept

Gazpacho s uzeným pstruhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 53404
Kategorie: Studené polévky

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Cuketa
3 dl Olej olivový
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 plátek Pstruh uzený
1 kg Rajčata
1 špetka Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 745 kcal
Kilojoule 3 115kJ
4% Sacharidy 15 g
100% Tuky 75 g
4% Sodík 74 mg
5% Bílkoviny 3 g

Gazpacho s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Rajčata omyjeme a rozkrojíme na čtvrtinky. V mixéru rozmixujeme, přilijeme víno, přidáme česnek a postupně, za stálého šlehání vléváme olivový olej. Přecedíme přes jemné síto a na cca 15 minut vložíme do lednice.

2

Z cukety odkrojíme 4 tenké plátky. Zbylou cuketu a papriky pokrájíme na drobné kostičky. Vychlazenou polévku rozdělíme do misek. Plátky cukety stočíme do ruličky, naplníme pokrájenou zeleninou a vložíme do polévky. Doplníme kouskem uzeného pstruha a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept