Vojenská buchta - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vojenská buchta
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 50 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Klára Fenclova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (30%) |
ID receptu: | 5342 |
Kategorie: | Buchty |
Ingredience
500 g | Cukr krupice |
500 g | Jablka |
1 ks | Kypřicí prášek do pečiva |
500 g | Mouka polohrubá |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
43% Kalorie 852 kcal
Kilojoule 3 563kJ
52% Sacharidy 189 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 70 mg
31% Bílkoviny 17 g
Uhlovodany | 189g |
---|---|
Cholesterol | 196,3mg |
Draslík | 519,6mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Jablka, Kypřicí prášek do pečiva, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka polohrubá mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vojenská buchta je sice jednoduchým receptem a je i dobrá, ale nijak zvlášť mě nezaujala. Pokud vás však honí mlsná je rychlou variantou pro její zahnání. Třeba vás osloví víc než nás. Ale to je chyba na naší straně, takže si ji určitě připravte, protože co člověk, to jiná chuť a třeba na ni nedáte dopustit.