Jednoduchý recept

Ciabatta s pečeným rostbífem a bylinkovou remuládou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53435
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Ciabatta
2 polévková lžíce Salát hlávkový
Remuláda
1 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Jogurt nízkotučný
4 polévková lžíce Majonéza
1 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel kudrnka
2 ks Šalotka
1 špetka Sůl
Pečený rostbíf s bylinkovou remuládou [53433]
0,3 kávová lžička Hořčice
0,3 kg Hovězí roštěnka níz. peč.
0,5 polévková lžíce Olej olivový
0,3 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
0,3 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

82% Kalorie 1,618 kcal
Kilojoule 6 769kJ
30% Sacharidy 109 g
136% Tuky 102 g
270% Sodík 5 g
124% Bílkoviny 70 g

Ciabatta s pečeným rostbífem a bylinkovou remuládou postup přípravy receptu:

1

Na remuládu rozmícháme v misce majonézu s jogurtem, osolíme a opepříme dle chuti a přidáme prolisovaný česnek. Cibulku a petrželku najemno nasekáme, kyselou okurku nastrouháme. Vše vmícháme do jogurtu a necháme vychladit v lednici.

2

Ciabattu rokrojíme, potřeme připravenou remuládou, doplníme salátem nebo jinou zeleninou a rozložíme na ni na tenké plátky nakrájený rostbíf.

3

Ihned podáváme.

4

5

Pečený rostbíf s bylinkovou remuládou [53433]:

6

Roštěnec očistíme a ostrým nožem odstraníme vrchní blány. Maso stáhneme tenkým provázkem pro udržení tvaru.

7

Na marinádu otrháme z rozmarýnu jednotlivé jehličky a v nerezové misce smícháme s olejem, pepřem, solí a hořčicí. Touto směsí potřeme maso ze všech stran, odložíme na chladném místě a necháme marinovat min. 2 hodiny.

8

Poté rozpálíme pánev a maso zprudka po obou stanách opečeme. Přemístíme do porcelánové mísy a v troubě předehřáté na 160°C pečeme cca 50-60 minut pro úpravu medium. Po vyjmutí odstraníme provázek a necháme vychladnout.

Poznámka

Jako zeleninu můžeme použít kromě salátu i rajčata nebo kyselou okurku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept