Jednoduchý recept

Rytířská smaženka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53436
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

16 plátek Chléb toastový
30 ml Kečup
2 dl Olej rostlinný
200 g Tvarůžky olomoucké malé
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 768 kcal
Kilojoule 3 212kJ
26% Sacharidy 92 g
37% Tuky 28 g
51% Sodík 1 g
69% Bílkoviny 39 g

Rytířská smaženka postup přípravy receptu:

1

Polovinu krajíců toastového chleba lehce potřeme kečupem a poklademe na plátky podélně rozkrojeným tvarůžkem.

2

Druhou polovinu toastových chlebů také potřeme kečupem, krajíce spojíme, stiskneme k sobě a sepneme párátkem.

3

Jednotlivé porce omočíme v rozšlehaném vejci a osmažíme na rozpáleném oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept