Jednoduchý recept

Hermelín plněný

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 5344

Ingredience

3 stroužek Česnek
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
35 g Ořechy vlašské
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 044kJ
2% Sacharidy 7 g
88% Tuky 66 g
6% Sodík 118 mg
51% Bílkoviny 29 g

Hermelín plněný postup přípravy receptu:

1

Rozpůlíme hermelíny a vnitřky vydlabeme.

2

Vydlabaný sýr utřeme s česnekem, ořechy a máslem.

3

Hmotou naplníme hermelíny, spojíme a zabalíme do alobalu.

4

Necháme uležet dva dny v lednici.

5

Bylinky nasekáme a smícháme s olivovým olejem, česnekem a solí. Potřeme směsí hermelíny a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept