Jednoduchý recept

Grilovaný tuňák s bylinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53447

Ingredience

1 ks Citrony
6 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
50 g Rozmarýn čerstvý
2 špetka Sůl
720 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 374 kcal
Kilojoule 1 563kJ
2% Sacharidy 7 g
26% Tuky 19 g
10% Sodík 195 mg
77% Bílkoviny 43 g

Grilovaný tuňák s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Tuňáka opláchneme a osušíme. Připravíme si gril.

2

V misce si promícháme šťávu vymačkanou z 1 citronu, olivový olej, přidáme nadrobno nasekaný rozmarýn a petržel, osolíme a opepříme.

3

Marinádou pokapeme tuňáka a grilujeme na každé straně 7 minut.

Poznámka

Jako přílohu můžeme servírovat grilovaná rajčata a bagetu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept