Jednoduchý recept

Sleď na grilu s česnekem a koriandrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53449

Ingredience

2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
5 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Pomeranče
800 g Sleď čerstvý
2 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 318 kcal
Kilojoule 1 331kJ
0% Sacharidy 1 g
33% Tuky 25 g
6% Sodík 117 mg
42% Bílkoviny 24 g

Sleď na grilu s česnekem a koriandrem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané sledě opláchneme a osušíme. Osolíme je, opepříme a přidáme koriandr. Česnek oloupeme a nasekáme najemno.

2

V misce si rozmícháme šťávu vymačkanou z 1 pomeranče a olej. Poté přidáme nasekaný česnek a do vzniklého nálevu vložíme rybu. Necháme 30 minut v chladu marinovat.

3

Rozehřejeme si gril a sledě opékáme 5 minut po každé straně. Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept