Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 53463

Ingredience

1 polévková lžíce Brandy
1 ks Cibule
2 ks Hřebíček
0,5 kávová lžička Nové koření celé
300 ml Ocet vinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř černý celý
25 g Sůl
2 kg Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 612kJ
6% Sacharidy 21 g
3% Tuky 2 g
123% Sodík 2 g
29% Bílkoviny 16 g

Kečup z hub postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme pokrájené žampiony a posypeme solí. Necháme je 24 hodin stát a občas je promíchneme. Do hrnce dáme pokrájenou malou cibuli, odstáté žampiony, hřebíčky, pepř celý, nové koření, ocet, sójovou omáčku a přivedeme k varu. Pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 60 minut, dokud nezůstane asi 400 ml tekutiny. Směs protlačíme přes cedník. Přidáme brandy. Přes mušelín do sterilizované láhve přelijeme kečup. Uzavřeme a uložíme do ledničky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept