Jednoduchý recept

Mečoun pečený v parmezánu s restovanou zeleninou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53502
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cuketa
600 g Filé z mečouna
1 ks Lilek
4 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Olivy černé
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprika žlutá
0,5 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
3 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 315 kcal
Kilojoule 1 319kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 17 g
22% Sodík 433 mg
61% Bílkoviny 34 g

Mečoun pečený v parmezánu s restovanou zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filety z mečouna naporcujeme, zlehka osolíme a obalíme ve směsi strouhaného parmezánu a nasekané petrželky a pažitky. Pečicí mísu potřeme 2 lžícemi olivového oleje, vložíme maso a ve středně vyhřáté troubě upečeme.

2

Mezitím očistíme a omyjeme cuketu, lilek a papriky, pokrájíme je na tenké plátky, ochutíme solí, pepřem a zprudka orestujeme na 2 lžicích rozpáleného olivového oleje. Na závěr vmícháme olivy a opepříme dle chuti.

3

Zeleninovou směs rozdělíme na talíře, poklademe upečenými filety masa a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept