Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53518

Ingredience

150 g Cibule
20 g Majoránka
8 g Pepř černý mletý
2 dl Pivo tmavé 12% 4,0% obj.
20 g Saturejka
200 g Strouhanka
50 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé
2 ks Vejce slepičí
800 g Vepřové maso mleté
2 dl Voda pitná
8 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 677kJ
8% Sacharidy 29 g
54% Tuky 40 g
82% Sodík 2 g
69% Bílkoviny 39 g

Loštická fašírka postup přípravy receptu:

1

Mleté maso smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou cibulí, vejcem a nastrouhanými tvarůžky. Přidáme sůl, pepř, majoránku, saturejku a černé pivo a postupným přidáváním strouhanky uhněteme do kompaktní hmoty. Vytvoříme šišku, kterou vložíme do sádlem vymazaného pekáče, podlijeme 2dl vody a dáme do středně vyhřáté trouby péct. Pečeme hodinu za stálého podlévání a polévání vodou a výpekem, aby fašírka neosychala.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept