Recept

Hrášek se šunkou po římsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 5352

Ingredience

1 ks Cibule
250 ml Hovězí vývar základní
500 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 698kJ
4% Sacharidy 15 g
10% Tuky 8 g
27% Sodík 537 mg
18% Bílkoviny 10 g

Hrášek se šunkou po římsku postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, jemně nakŕájíme a na rozehřátém oleji v kastrolu ji osmahneme do světlé barvy.

2

Přidáme okapaný hrášek, opepříme jej a v oleji osmahneme. Zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.

3

Nakonec k podušenému hrášku přidáme šunku nakrájenou na nudličky a prohřejeme. Podle chuti osolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept