Jednoduchý recept

Fazolky s vejci

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 5353
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

400 g Fazolové lusky zelené
50 g Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 207 kcal
Kilojoule 866kJ
2% Sacharidy 8 g
22% Tuky 16 g
15% Sodík 292 mg
17% Bílkoviny 9 g

Fazolky s vejci postup přípravy receptu:

1

Fazolové lusky omyjeme a zbavíme vláken. Nakrájíme je na kratší kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a vložíme na rozehřáté máslo.

2

Potom přilijeme rozkvedlaná vejce a mícháme, až ztuhnou.

3

Podáváme posypané jemně nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept