Recept

Rýže s rajčaty a chorizem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53538
Kategorie: Rýže

Ingredience

2 stroužek Česnek
80 g Cibule
120 g Hrášek mražený
220 g Klobása Chorizo
1 kávová lžička Kurkuma
40 ml Olej rostlinný
80 g Paprika červená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
220 g Rýže loupaná
0,5 polévková lžíce Šalvěj čerstvá
1 kávová lžička Sůl
350 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 986kJ
17% Sacharidy 62 g
45% Tuky 34 g
41% Sodík 818 mg
39% Bílkoviny 22 g

Rýže s rajčaty a chorizem postup přípravy receptu:

1

Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, chorizo nakrájíme na kolečka, šalvěj nasekáme najemno.

2

Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přidáme rýži, papriku a kurkumu a alespoň 3 minuty smažíme za stálého míchání. Do směsi vmícháme nakládaná krájená rajčata i s nálevem, drůbeží vývar, osolíme, opepříme a pod poklicí dusíme na mírném plameni. Po 5 minutách přidáme klobásu, zamícháme a opět dusíme pět minut. Poté vmícháme šalvěj s hráškem a dusíme, až je rýže měkká.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept