Recept

Kuřecí prsa nadívaná houbovou nádivkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (90%)
ID receptu: 53545
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Cibule
600 g Kuřecí prsa
200 g Lišky čerstvé
20 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
100 g Slunečnice - semena
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 835kJ
3% Sacharidy 12 g
33% Tuky 25 g
17% Sodík 339 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kuřecí prsa nadívaná houbovou nádivkou postup přípravy receptu:

1

Nadrobno nasekáme lišky, oloupanou cibuli a česnek. Najemno pokrájíme petrželovou nať. Houby, cibuli a česnek opečeme na pánvi na rozehřátém másle. Osolíme, opepříme a přidáme ke směsi nasekanou petrželovou nať. Pak opečenou směs necháme vychladnout.

2

Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich ostrým nožem kapsu. Prsa osolíme a opepříme a kapsu naplníme houbovou směsí a sepneme párátky.

3

Pak prsa obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a slunečnicových semenech. Smažíme prsa na oleji z každé strany 4 minuty. Pak podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept