Recept

Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 53546

Ingredience

600 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Olej arašídový (podzemnicový)
2 špetka Pepř černý mletý
100 g Sezam - semena
100 g Sýr Gorgonzola
2 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 469 kcal
Kilojoule 1 964kJ
2% Sacharidy 8 g
28% Tuky 21 g
36% Sodík 714 mg
82% Bílkoviny 46 g

Kuřecí prsa nadívaná gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa bez kůže očistíme a nařízneme do nich nožem kapsu. Poté prsa osolíme a opepříme. Do každé kapsy vložíme plátek gorgonzoly a sepneme ji párátky. Pak prsa obalíme nejdříve v mouce, potom v rozšlehaných vejcích a nakonec v sezamových semenech.

2

Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj obalená prsa. Smažíme z každé strany 4 minuty.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept