Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 53547

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Kapr obecný
8 g Kmín drcený
40 g Máslo čerstvé
5 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
5 g Sádlo škvařené
20 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé
2 ks Vejce slepičí
200 g Šunka dušená
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 667 kcal
Kilojoule 2 791kJ
2% Sacharidy 7 g
54% Tuky 40 g
115% Sodík 2 g
121% Bílkoviny 68 g

Plněný zapečený kapr postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmažíme kostičky slaniny a na ní zpěníme cibuli, přisypeme nakrájené žampiony, osolíme, opepříme a podusíme na mírném ohni. Zalijeme rozšlehanými vejci a za stálého míchání usmažíme.

2

Pekáč vymazaný máslem vysteleme plátky šunky, na ně rozložíme osolené a kmínem posypané porce (podkovy) kapra a dutinu v podkově vyplníme smaženými vejci. Povrch potom pokryjeme plátky tvarůžků a upečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept