Kapr se zelím v alobalu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kapr se zelím v alobalu
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 53550 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 stroužek | Česnek |
1 ks | Cibule |
4 ks | Feferony |
700 g | Kapr obecný |
30 ml | Olej olivový |
4 g | Pepř černý mletý |
100 g | Sůl |
100 g | Šunka dušená |
200 g | Tvarůžky olomoucké malé |
100 g | Zelí hlávkové bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 128,0mg |
Draslík | 746,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 35,9mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Feferony, Kapr obecný, Sůl, Zelí hlávkové bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý, Šunka dušená, Tvarůžky olomoucké malé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kapr se zelím v alobalu postup přípravy receptu:
1 | Na pracovní desku si rozložíme čtverce alobalu a potřeme je olivovým olejem. Na alobal rozložíme porci kapra, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme, opepříme. Feferonky, tvarůžky, cibuli a zelí nakrájíme na proužky a smíchané navršíme na kapra. Zakryjeme plátkem šunky, důkladně zabalíme a dáme péct do středně vyhřáté trouby na 30 minut. Podáváme teplé. |