Recept

Olomoucké zapečené filé

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53551
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Filé rybí
10 g Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
500 g Rajčata
10 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 456kJ
2% Sacharidy 9 g
19% Tuky 14 g
49% Sodík 981 mg
141% Bílkoviny 79 g

Olomoucké zapečené filé postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem, na dno rozložíme plátky cibule a rajčat a na ně vložíme porce ryby. Osolíme, posypeme kmínem a na kousky nakrájenými tvarůžky. Zapečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept