Jednoduchý recept

Sýr z ovesného hrnce - Hafenkas

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 53561

Ingredience

1 polévková lžíce Kmín celý
2 kávová lžička Pepř bílý
1 polévková lžíce Sůl
1,5 kg Tvaroh měkký
1,5 kg Tvaroh tvrdý

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 915 kcal
Kilojoule 3 830kJ
11% Sacharidy 39 g
8% Tuky 6 g
25% Sodík 491 mg
305% Bílkoviny 171 g

Sýr z ovesného hrnce - Hafenkas postup přípravy receptu:

1

Stejné množství tvrdého a měkkého tvarohu dáme do 2 mís. Oba druhy tvarohu osolíme, posypeme kmíneme a pepřem. Vezmeme kameninovou nádobu s víkem přiměřené velikosti a střídavě budeme vrstvit tvrdý a měkký tvaroh na sebe. Každou vrstvu dobře stlačíme. Nádobu musíme naplnit až po okraj. Povrch zakryjeme pergamenovým papírem a víko pevně upevníme. Nádobu vložíme do sudu s ovsem asi na 14 dní. Po této době můžeme sýr podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept