Mexické bagety - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Mexické bagety
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 53577 |
Kategorie: | Burgery, sendviče |
Ingredience
4 ks | Bageta |
1 ks | Chilli paprička |
1 ks | Cibule |
100 g | Fazole červené sterilované |
100 g | Kukuřice cukrová nakládaná |
100 g | Paprika zelená |
4 g | Pepř černý mletý |
100 g | Rajčata |
8 g | Sůl |
200 g | Tvarůžky olomoucké malé |
400 g | Vepřový bok uzený |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 154g |
---|---|
Cholesterol | 47,0mg |
Draslík | 956,3mg |
Vláknina | 18g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,9mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 10,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Chilli paprička, Cibule, Fazole červené sterilované, Kukuřice cukrová nakládaná, Paprika zelená, Rajčata, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Tvarůžky olomoucké malé, Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Mexické bagety postup přípravy receptu:
1 | Na pánvi osmahneme na kostičky nakrájený uzený bůček, přidáme cibuli a chilli papričku nadrobno a necháme zpěnit. Na tento základ vložíme scezenou a okapanou sterilovamou kukuřici a červené fazole, na kousky nakrájené papriky a rajčata, osolíme, opepříme a zakryté necháme 10 minut podusit. Zatím si podélně rozkrojíme bagety, ty naplníme hotovou směsí, doplníme tvarůžky a dáme na 10 minut zapéct do středně vyhřáté trouby. |