Recept

Kapusta zapečená s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 5358

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
400 g Vepřový bok uzený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 466 kcal
Kilojoule 1 950kJ
8% Sacharidy 29 g
39% Tuky 29 g
82% Sodík 2 g
50% Bílkoviny 28 g

Kapusta zapečená s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

V zapékací míse osmahneme na sádle bůček nakrájený na kostičky, přidáme prolisovaný česnek a uvařenou, nahrubo nasekanou kapustu.

2

Kapustu v míse rozestřeme, osolíme a zalijeme vejci rozkvedlanými s mlékem.

3

Zapečeme ve vyhřáté troubě. Podáváme s vařenými bramborami.

Poznámka

Použijeme vařený uzený bůček a předem uvařenou kapustu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept