Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5360
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 špetka Cukr krupice
8 ks Kedlubna
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
250 ml Smetana 12% (konzumní)

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 189kJ
6% Sacharidy 23 g
27% Tuky 20 g
10% Sodík 202 mg
9% Bílkoviny 5 g

Dušené kedlubny postup přípravy receptu:

1

Kedlubny oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.

2

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji ke kedlubnám, zalijeme smetanou, přidáme cukr, sůl a pepř a povaříme.

3

Před podáváním posypeme nasekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept