Jednoduchý recept

Olomoucká smaženice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 53614
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hříbky čerstvé
4 g Pepř bílý
10 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
200 g Tvarůžky olomoucké malé

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 125 kcal
Kilojoule 525kJ
2% Sacharidy 9 g
4% Tuky 3 g
49% Sodík 978 mg
32% Bílkoviny 18 g

Olomoucká smaženice postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme cibuli nasekanou nadrobno, přidáme pokrájené hříbky, osolíme, opepříme a zakryté podusíme.

2

Když je tekutina odpařená a houby změklé, vmícháme nastrouhané tvarůžky, necháme je rozpustit. Zahustíme jimi houby místo vajec.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept